Kanelkringlestang

Antal serveringer: 1 stk. – Antal tid:

Ingredienser til jævning:
12,5 gram mel
62 mL mælk

Ingredienser til resten af dejen:
125 mL mælk
210 gram mel
50 gram sukker
25 gram gær
1 æg
50 gram smør

Fremgangsmåde til jævning
1. Lav jævningen. I en gryde blandes de 12,5 gram mel og 62 mL mælk. Dette skal varmes ved middelvarme til det tykner (skal minde om budding).
2. Når den har tyknet, skal den køles ned til stuetemperatur.

Fremgangsmåde til dejen
1. Lun mælken (125 mL) til det er fingervarmt. Opløs gæren deri.
2. Tilsæt sukker, smør, æg, jævningen og de 210 gram mel.
3. Ælt dejen i 10-15 minutter. Den skal slippe skålen og være elastisk. OG IKKE KLISTERET ?
4. Hvis den skal æltes mere så gør det – evt fem min.
5. Så skal dejen hæve og derefter kan du fortsætte som du plejer ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.