Pizzasnegle

Antal serveringer: 22-24 stk – Antal tid: 1 time + hævetid

Dej:

  • 4 dl mælk (eller  vand)
  • 1 æg
  • 50 g. gær
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olie
  • 150 g. hvedemel
  • 250 g. grahamsmel
  • 150 g. fuldkorns hvdemel
  • 50 g havregryn (kan undlades)

Tomatsauce:

  • 1 dåse flåaede tomater
  • 1 ds. tomatpure
  • 2 fed hvidløg
  • ca. 1 tsk eddike (el. cirton saft)
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1/2 tsk. tørret basilikum (eller frisk)
  • salt
  • peber
  • sukker

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt salt og olie.
  3. Mel røres i den våde blanding og æltes indtil den er den ikke længere er for klistreret. Den skal gerne slippe skålen.
  4. Lad dejen hæve i mindst én time. Imens kan tomatsaucen klargøres. Den kan enten simre i 15-20 minutter eller ingredienserne kan blot blendes sammen, hvis det skal gå lidt hurtigere.
  5. Når dejen er hævet, rulles dejen ud til en rektangel.
  6. Smør tomatsaucen ud og drys derefter med fyld og ost. Fx. skinkestrimler, oksekød, pepperoni.
  7. Dejen rulles sammen stramt og skæres ud i skiver på 3 cm tykkelse.
  8. Pizzasneglene placeres på bageplader, der er beklædt med bagepapir.
  9.  Bages ved 200 grader alm. ovn, i omkring 14-15 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.